Magic News

Încoronarea Regelui Charles al III-lea - Kate Middleton a strălucit la ceremonie

Prinţul William a asistat la încoronarea Regelui Charles al III-lea, tatăl lui, alături de familia sa.

William, Kate şi copiii lor au ajuns pe ploaie la Westminster Abbey, iar Prinţesa de Wales a atras toate privirile. Kate a purtat o rochie Alexander McQueen, una dintre casele sale de modă preferate, o creaţie de culoarea fildeşului cu broderie, peste care a avut capa albastră somptuoasă a Ordinului Victorian şi şi-a completat look-ul cu o diademă cu flori, semnată de Jess Collett x Alexander McQueen.

Rochia a fost brodată cu trandafiri, ciulini, narcise şi trifoi, care simbolizează cele patru naţiuni: Anglia, Irlanda de Nord, Scoţia şi Ţara Galilor. A fost o alegere emoţionantă, pentru că aceleaşi flori le-a avut pe rochia de mireasă creată de Sarah Burton.

Prinţesa Charlotte, care a împlinit de curând opt ani, a avut o rochie albă, mama şi fiica asortându-şi astfel ţinutele.

Kate a avut şi câteva bijuterii uimitoare. Ea nu a uitat-o pe Diana, purtând o pereche de cercei care i-au aparţinut acesteia. De asemenea, i-a adus un omagiu Reginei Elisabeta alegând pentru ziua încoronării lui Charles un colier care i-a fost dăruit Elisabetei de tatăl ei, Regele George VI, în anul 1950.

În timp ce Prinţul George a avut o misiune importantă, el ocupându-se de mantia bunicului său, Printesa Charlotte şi Prinţul Louis şi-au însoţit părinţii.

Foto: Gettyimages.com