Magic News

Ce mai face Macaulay Culkin, starul din “Singur acasă”

Macaulay Culkin, adorabilul interpret al lui Kevin McCallister din “Singur acasă”, are acum 42 de ani şi o familie foarte frumoasă.

Acum s-a aflat că actorul şi iubita lui, Brenda Song, au devenit părinţi pentru a doua oară la sfârşitul anului trecut. La fel ca în cazul primului lor copil, un băieţel pe nume Dakota, cei doi au păstrat secretul şi asupra celei de-a doua sarcini.

Bebeluşul, căruia i-au pus numele Carson, a venit pe lume înainte de Crăciunul din 2022. Primul lor copil are un nume care a fost ales în semn de omagiu pentru sora lui Macaulay, care a murit într-un accident de maşină în 2008.


Macaulay şi Brenda sunt împreună din 2017, s-au logodit şi se iubesc extrem de tare: „Aș putea să stau aici și să scriu la nesfârșit despre cât de minunat, bun, iubitor, autentic, loial, onest, strălucitor și hilar ești, și cât de recunoscătoare sunt că am ocazia să împart și să fac acest lucru al vieții cu tine” a scris Brenda, cunoscută pentru apariţiile în producţiile Disney, când actorul a împlinit 40 de ani.

“Dar, în primul rând, asta mi-ar lua o eternitate și, în al doilea rând, nici măcar nu vei vedea asta pentru că nu folosești niciodată Instagram. Hahaha. Unicornul meu care nu am crezut niciodată că ar putea exista, sunt [cea] mai norocoasă persoană din lume pentru că sunt iubită de tine”, a continuat ea.