Magic News

Cum a celebrat familia regală britanică Ziua Mamei

Ziua Mamei a fost sărbătorită în Regatul Unit în acest weekend, prilej pentru ca toată lumea să scrie mesaje emoţionante, însoţite de fotografii de familie.

Familia regală britanică a publicat mai multe fotografii cu această ocazie, însoţite de un mesaj pentru o Zi a Mamei specială "tuturor mamelor de pretutindeni şi celor cărora poate le este dor de mamele lor astăzi".


Regele Charles a publicat o fotografie de când era bebeluş şi se află în braţele mamei lui, regretata Regină Elisabeta a II-a. Camilla, Regina Consoartă, a dezvăluit şi ea o fotografie în care apare alături de mama ei.

Prinţesa de Wales a publicat, la rândul ei, două fotografii realizate de Matt Porteous, fotograful oficial al familiei. În prima dintre ele, Kate apare împreună cu trei copii ai săi, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis.


Cei patru sunt surprinşi într-un copac, în timp ce zâmbesc fericiţi. Fotografiile au fost realizate vara trecută, pe domeniul de la Sandringham, în Norfolk. În cea de-a doua fotografie, Kate îl ţine în braţe pe Louis, cel mai mic dintre copiii ei, care râde fericit.