Magic News

„John Wick: Capitolul 4” și Keanu Reeves revin din 22 martie în cinematografe

Keanu Reeves revine în rolul său emblematic din „JOHN WICK: CAPITOLUL 4” pe marile ecrane din 22 martie 2023.

Wick descoperă calea pentru a învinge Înaltul Consiliu format din doisprezece lorzi ai crimei care guvernează cele mai puternice organizații din lumea interlopă și află că s-a pus o recompensă pe capul său de mai multe milioane de dolari. Dar înainte ca el să-și poată câștiga libertatea, trebuie să se confrunte cu Marchizul, un nou inamic ce are alianțe puternice pe întreg globul, transformând vechi prieteni în inamici de moarte.

O nouă zi se ivește în lumea lui John Wick: reguli noi, idei noi și management nou. Dar acum, indiferent dacă va câștiga sau va pierde, Wick are o cale de ieșire: să îl provoace pe Marchiz la o luptă în doi.

Consacrații actori revin în rolurile îndrăgite din filmul ce a electrizat publicul din întreaga lume: Laurence Fishburne, în rolul Regele Tenebrelor, șeful unei rețele de informații subterane; Ian McShane, în rolul lui Winston, proprietarul hotelului New York Continental, care este frecventat de cei mai periculoși ucigași din lume și Lance Reddick, în rolul lui Charon, angajatul loial al hotelului.

Continuarea AICI