Magic News

Cum arată Kim Basinger la aproape 70 de ani. Actriţa va deveni bunică

Kim Basinger, una dintre cele mai atrăgătoare femei din cinematografie, va împlini în curând 70 de ani şi va deveni bunică.

Ea a fost alături de fiica ei, Ireland Baldwin, care se pregăteşte să devină mamă şi a organizat o petrecere. Kim Basinger a venit la party împreună cu iubitul ei, hairstilistul Mitch Stone, şi a surprins cu aspectul ei, după mai multe operaţii estetice, care i-au modificat chipul în mod vizibil.


Ea a purtat un costum gri, format din pantaloni şi taior şi şi-a completat ţinuta cu o bluză neagră şi pantofi comozi.

Ireland a mizat pe o ţinută noncorformista, tânăra purtând o rochie neagră, scurtă, şi o perucă roz. Ireland este singurul copil pe care Kim l-a avut cu Alec Baldwin. Tatăl lui Ireland a lipsit însă de la petrecere, actorul având mari probleme în ultima vreme după ce şi-a împuşcat mortal directorul de imagine pe platourile de filmare ale producţiei “Rust”.


Basinger și Alec s-au cunoscut pe platourile de filmare ale comediei romantice din 1991 „The Marrying Man”. S-au căsătorit în 1993, au avut-o pe Irlanda doi ani mai târziu și au divorțat în 2002.

Kim a fost model Playboy, un adevărat icon în anii 80 şi 90, iar primul ei rol a fost cel din filmul “James Bond” din 1983, “Never Say Never”, în care a jucat alături de Sean Connery. Au urmat rolurile din “9½ Weeks,” şi “LA Confidential.”

“Ești cea mai frumoasă femeie care a existat vreodată și va exista”, a scris Baldwin pe o poză cu Basinger din tinereţe, postată pe Instagram în 2012.