Magic News

Tom Odell revine în România

Cântărețul britanic care a venit anul trecut cu inima deschisă pentru evenimentul caritabil „We Are One” de pe Arena Națională se întoarce în România, pentru a participa la District23, un eveniment #Timișoara2023.

Anul acesta, Timișoara a devenit Capitală Europeană a Culturii, iar trei festivaluri (Flight Festival, VEST FEST și Magnetic Festival) se unesc în premieră și își propun să creeze un „oraș” în afara Timișoarei, pe aerodromul Cioca. Un weekend plin de muzică de toate genurile, tehnologie și acțiuni sustenabile găzduit de zonele aferente fiecăruia îi așteaptă pe cei care vor veni în perioada 16-18 iunie la aeroportul de lângă Timișoara.


Evenimentul a anunțat primul val de artiști care vor urca pe nu mai puțin de trei scene. Organizatorii promit un line-up cu peste 30 de artiști și trupe din toată lumea. Printre cei confirmați deja se numără Tom Odell, Subcarpați, Delia, Camo & Krooked, Mefjus, The Prototypes, Clean Bandit, B.U.G. Mafia. Tom Odell, unul dintre cei mai importanți muzicieni britanici contemporani, va reveni în România pentru un concert de zile mari. Ultima sa vizită a fost acum un an, când a cântat pe Arena Națională la „We Are One”, cel mai mare eveniment caritabil făcut vreodată în țara noastră.

Artistul a vizitat și studiourile noastre, iar mai apoi a mers în Gara de Nord unde a cântat pentru refugiații ucraineni. Cu peste 15 zone de festival (V.I.P. Zone, Food Zone, Kids Zone, zone de activare, plajă urbană, ateliere și workshop-uri, junglă urbană, zone de relaxare, zone de activități sportive), District23 devinecel mai mare eveniment festivalier de la #Timișoara2023.

Abonamentele sunt disponibile aici și fiecare abonament cumpărat asigură accesul la toate cele trei evenimente.