Magic News

Stefanos Tsitsipas, mare fan Margot Robbie. Grecul este în finala de la Australian Open şi visează la o cină cu frumoasa actriţă

Stefanos Tsitsipas s-a calificat în finala Australian Open, o premieră pentru el, iar grecul visează, evident, să câştige trofeul, dar şi să iasă la cină cu actriţa Margot Robbie, născută în Australia.

Stefanos şi-ar dori ca Margot să fie în triubune la un meci de-al lui şi a mers mai departe cu dorinţele. ”Să mănânc caracatiță cu cartofi la Acropole cu Margot Robbie? E ca un vis devenit realitate, cu excepția faptului că este o halucinație cauzată de consumul de prea mult Vegemite (n.r. mâncare australiană)”, a transmis Tsitsipas, într-o postare.

Întrebat de Jim Courier ce anume  îi place cel mai mult în Australia, Tsitsipas a afirmat: “Australia este o țară grozavă. Îmi plac foarte multe lucruri la această țară. De fapt, una dintre actrițele mele preferate este din Australia... Margot Robbie”.

Stefanos va juca prima lui finală în Australia după ce a trecut în patru seturi de Karen Khachanov, 7-6 (2), 6-4, 6-7 (6), 6-3.

 Născută în Australia, Margot Robbie este un adevărat star la Hollywood, ea jucând în filme precum: “The Wolf of the Wall Street”, ”Suicide Squad”, ”The Legend of Tarzan”, ”Once Upon a Time in Hollywood” sau ”Babylon”.

Frumoasa australiancă i-a avut ca parteneri în filme pe Leonardo DiCaprio sau Brad Pitt şi este căsătorită din 2016 cu producătorul de film Tom Ackerley. Cei doi sunt foarte discreţi în privinţa vieţii lor private, s-au căsătorit în secret în Australia şi au apărut destul de rar pe covorul roşu.