Magic News

Kate şi William - Prima apariţie publică a Prinţilor de Wales din acest an

La doar câteva ore după apariţia cărţii Prinţului Harry, Kate şi William au avut prima lor apariţie publică din acest an.

Cei doi au apărut în faţa fotografilor pentru primul angajament oficial din 2023, iar această apariţie nu a fost deloc una uşoară după ce “Spare” (Rezervă), cartea Prinţului Harry a înregistrat vânzări record. Astfel, ediţia în limba engleză a volumului de memorii al prinţului Harry, care conţine dezvăluiri dure despre monarhia britanică, a înregistrat vânzări de peste 1,4 milioane de exemplare în prima zi de la lansare.

Kate şi William s-au deplasat la Liverpool pentru a inaugural noul spital universitar al oraşului si s-au descurcat perfect. Eleganti, cu zambetul pe buze, cei doi au au avut parte de o primire calduroasa, de care aveau nevoie mai mult ca oricand. 

Pentru această apariţie, ei şi-au accesorizat ţinutele, Kate purtând un palton în carouri Holland Copper, pe care l-a purtat peste o rochie tricotată. Ea şi-a completat ţinuta cu o geantă Mulberry, pantofi din piele întoarsă şi cerceii Prinţesei Diana. Fotografii au încercat să afle de la Prinţul William dacă dezvăluirile din cartea fratelui său l-au rănit, însă Prinţul de Wales a evitat întrebarea.

În volumul lansat marţi, la patru luni după moartea reginei Elisabeta a II-a şi cu patru luni înainte de încoronarea regelui Charles al III-lea, Prinţul Harry, care locuieşte din 2020 în California, prezintă un portret critic al apropiaţilor, relatând fapte care s-au întâmplat, unele dintre acestea, cu mai bine de 20 de ani în urmă.

Cel mai criticat este William, descris ca o persoană temperamentală. Acesta nu ar fi plăcut-o niciodată pe Meghan, pe care o considera ''nepoliticoasă şi dificilă'', iar în timpul unei dispute din 2019, l-ar fi aruncat pe Harry la pământ, peste bolul unui câine. Harry vorbeşte despre rivalitatea dintre William şi el: , ''moştenitorul'' şi ''rezerva''. ''Eu eram umbra, dublura, planul B''. Casa regală nu a comentat în niciun fel declaraţiile făcute de Prinţul Harry în această carte.