Magic News

Revista “Rolling Stone” a publicat lista celor mai buni 200 de cântăreţi din lume. O artistă legendară pe locul 1 şi marea abesenţă din top a lui Celine Dion

Revista americană “Rolling Stone” a publicat o listă a celor mai buni 200 cântăreţi din lume, iar clasamentul a stârnit multă nemulţumire.

Celine Dion nu apare deloc în acest top, iar Michael Jackson este abia pe locul 86, lucru de neînţeles pentru mulţi fani.

În top 10 îi regăsim pe Otis Redding, Beyoncé, Ray Charles, Mariah Carey, Whitney Houston şi, pe primul loc, pe legendara Aretha Franklin, însă restul clasamentului este o enigmă. Revista a oferit însă şi o explicaţie în privinţa alegerilor:

"Înainte de a trece prin acest clasament (şi a-l comenta), ţineţi cont că este lista celor mai mari cântăreţi, nu a celor mai mari voci. Talentul este impresionant, dar geniul este transcendent".

“În majoritatea cazurilor, ceea ce a contat pentru noi a fost originalitatea artistului, influenţa, profunzimea catalogului şi amploarea moştenirii muzicale", a mai adaugat publicaţia.