Magic News

„Indiana Jones 5”: titlu oficial, trailer și primele imagini cu Harrison Ford în ultima sa apariție în franciză

Disney și Lucasfilm au dezvăluit data de lansare, afișul și numele oficial pentru viitorul film Indiana Jones, ultimul cu Harrison Ford în rolul celebrului aventurier. Intitulat Indiana Jones și Dial of Destiny, filmul este programat pentru lansarea în cinematografe pe 30 iunie 2023 și trailer-ul poate fi urmărit mai sus.

Deși detaliile despre intriga noului Indiana Jones nu au fost prezentate oficial, acesta este al cincilea titlu din franciza de aventură cu Harrison Ford în rolul legendarului erou arheolog cu același nume.

James Mangold (Ford v Ferrari, Logan) a regizat filmul, cu Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Antonio Banderas (Pain and Glory), John Rhys-Davies (Raiders of the Lost Ark), Shaunette Renee Wilson (Black Panther) , Thomas Kretschmann (Das Boot), Toby Jones (Jurassic World: Fallen Kingdom), Boyd Holbrook (Logan), Oliver Richters (Black Widow), Ethann Isidore (Mortel) și Mads Mikkelsen (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore).

„Filmele cu Indiana Jones vorbesc despre mister și aventură, dar sunt și despre inimă”, a spus Harrison Ford, „și sunt foarte, foarte fericit că avem de spus o poveste cu adevărat umană, precum și un film care te va distruge." Ford a indicat mai târziu că acesta va fi ultimul său film din franciză. „Asta este”, a spus octogenarul. „Nu o să mă îndrăgostesc de tine din nou.”

Continuarea AICI