Magic News

Prinţesa de Wales, într-o rochie reciclată la Gala Premiilor Earthshot

Kate Middleton şi Prinţul William au participat la Gala Premiilor Earthshot, care a avut loc la Boston.

Prinţesa de Wales a ales pentru această apariţie o rochie verde Solace London, închiriată cu 74 de lire sterline (90 de dolari) de pe platforma online HURR.

Rochia a fost accesorizată cu un colier de smarald şi diamant, în stil art deco, una dintre bijuteriile preferate ale Prinţesei Diana. Aceasta a purtat bijuteria în timpul unui turneu din 1985 prin Australia.

La fel ca Prinţesa de Wales, invitaţii care au păşit pe covorul verde au fost încurajaţi să se îmbrace vintage sau să poarte ţinute pe care să le recicleze în viitor. Între celebrităţile prezente s-au aflat actorul Rami Malek şi fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal a Angliei, David Beckham, în timp ce artiştii care au cântat la ceremonie au fost Annie Lennox, Ellie Goulding, Chloe x Halle.

Covorul verde a fost şi el unul reciclat - fiind folosit la premiile de la Londra anul trecut - şi a fost împodobit cu plante cultivate pe o rază de 160 de kilometri distanţă de locaţie, care urmau să fie donate organizaţiilor comunitare după gală.

Prinţul William a fondat Premiul Earthshot în 2020, în speranţa de a valorifica cele mai inteligente minţi ale lumii pentru a face faţă unora dintre cele mai presante provocări de mediu cu care se confruntă omenirea. În fiecare an, în următorul deceniu, cinci câştigători vor primi 1 milion de lire sterline (aproximativ 1,12 milioane de dolari) pentru a-şi dezvolta soluţiile creative.