Magic News

Noul trailer „Babylon” prezintă o călătorie uluitoare și haotică prin vechiul Hollywood

Paramount a lansat un nou trailer pentru viitoarea comedie-dramă a regizorului Damien Chazelle, Babylon, cu Margot Robbie, Brad Pitt și noul venit Diego Calva.

Amplasat într-o perioadă deosebit de agitată din istoria Hollywood-ului, filmul prezintă „depravarea și desfrânarea” industriei cinematografice din anii 1920, prin perspectiva externă a unui asistent modest pe nume Manny, interpretat de Calva.

Manny este un idealist care vrea să facă parte din ceva semnificativ, în timp ce personajul experimentat al lui Pitt, vedeta de cinema, Jack Conrad, este o figură mai cinică, care, după ce a experimentat ce este mai bun și mai rău din industrie, a decis că preferă să rămână la succes. Robbie, pe de altă parte, o interpretează pe Nellie, o tânără actriță care știe exact ce trebuie să facă pentru a urca pe scară. Trio-ul reprezintă trei perspective contrastante (dar legate intrinsec) ale industriei divertismentului.


Trailerul oglindește, de asemenea, propria călătorie a lui Chazelle prin Hollywood, o industrie care i-a oferit atât de mult succes profesional, dar l-a și împovărat ca artist cu așteptări uriașe de îndeplinit. Noul trailer tachinează tonul maximalist al filmului.

Vedem, de asemenea, producții de film maiestuoase, echipe nemulțumite și o serie diversă de personaje (atât reale, cât și fictive). Imaginile aglomerate și excesele vizibile le-ar putea aminti spectatorilor de „Marele Gatsby” de Baz Luhrmann.

Continuarea AICI