Magic News

Teatrul de Comedie şi Mihai Bendeac au adoptat o căţeluşă. Thalia vă aşteaptă să o cunoaşteţi

În minunata familie a Teatrului de Comedie a intrat de curând o căţeluşă pe nume Thalia, care a fost adoptată de la ASPA Palady.

Actorul George Mihăiţă, directorul teatrului, a povestit cum actorii s-au gândit să îi schimbe Thaliei povestea într-una cu final fericit.

“Familia Teatrului de Comedie s-a mărit cu încă un membru!

Ea este Thalia, o puștoaică de patru ani, prietenoasă și plină de viață. Încă este timidă dar, cu siguranță, în echipa Comediei, nu după mult timp, va trece rampa!

Thalia a fost abandonată pe stradă și povestea ei ar fi fost tristă, dacă prietenii noștri de la ASPA Bucureștinu ar fi luat-o și nu ar fi îngrijit-o. Ne-am gândit să-I schimbăm povestea într-una cu un final fericit, așa că – împreună cu Mihai Bendeac – am adoptat-o și, începând de astăzi, o veți putea cunoaște și voi.”


ASPA Bucureşti a salutat gestul extraordinar făcut de Teatrul de Comedie şi de actorul Mihai Bendeac şi anunţă că alte sute de căţei aşteaptă să fie luaţi acasă şi iubiţi.

“Draga noastră Thalia, cățelușa adoptată aseară de la ASPA Pallady de actorul Mihai Bendeac și echipa de la Teatrul de Comedie din București, se acomodează la noua sa casă.

Directorul general al teatrului, actorul George Mihăiță si directorul adjunct, Monica Similea, au integrat-o rapid în familia minunată a teatrului.

În curând, Thalia își va juca rolul, ca un actor responsabil și iubit de spectatori. Ce poveste frumoasă! Ce exemplu de urmat! Thalia vă așteaptă la Teatrul de Comedie să o cunoașteți! Sute de căței vă așteaptă în centrele ASPA să-i adoptați!”