Magic News

Dolly Parton şi Eurythmics, printre artiştii incluşi în Rock and Roll Hall of Fame 2022

Dolly Parton, Lionel Ritchie, trupa Eurythmics, Eminem şi Judas Priest au fost incluşi anul acesta în Rock and Roll Hall of Fame.

În vârstă de 76 de ani, Dolly a avut o ţinută rock, ea acceptând să intre în panteonul american al rock-ului după ce iniţial refuzase. A înţeles că este vorba despre mai mult decât rock. Pink şi Brandi Carlie au fost invitatele sale, care au interpretat celebrele hit-uri “Jolene” şi “9 to 5”.


Eminem a urcat pe scenă pe acordurile “My Name Is” şi a cântat piese mai vechi şi mai noi, iar cei care l-au susţinut au fost Steven Tyler de la Aerosmith, dar şi Ed Sheeran.


În vârstă de 50 de ani, vârsta minima cerută pentru includerea în Rock and Roll Hall of Fame, artistul a vorbit despre începuturile dificile: “Se spune că este nevoie de un sat pentru a creşte un copil. Ei bine, a fost nevoie de un întreg gen de muzică şi cultură pentru a mă ridica”, a spus el. “Nu am terminat şcoala, educaţia mea a fost hip hop, iar oamenii aceia au fost profesorii mei. (…) E seara lor la fel de mult ca a mea”.

“Rock and roll nu este o culoare, este un sentiment, o vibraţie. Dacă lăsăm această vibraţie să se răspândească, sala va creşte şi va creşte”, a declarat Lionel Ritchie, care i-a încântat pe cei prezenţi cu hit-urile lui.


Trupa britanică Annie Lennox şi Dave Stewart a fost, de asemenea, primită în Rock and Roll Hall of Fame, iar cei doi le-au amintit spectatorilor unele dintre cele mai frumoase melodii ale lor.


Unul dintre cele mai emoţionante momente s-a consumat pe covorul roşu când Pink a observat-o pe Annie Lennox. Nu a putut să îşi ascundă bucuria, iar cele două s-au îmbrăţişat.