Magic News

Emilia Clarke o va interpreta pe soția lui Oscar Wilde în viitorul film „An Ideal Wife”

Emilia Clarke urmează să joace rolul lui Constance Lloyd, o autoare irlandeză căsătorită cu Oscar Wilde, în „An Ideal Wife”, regizat de Sophie Hyde („Good Luck to You, Leo Grande”), informează Variety.

„An Ideal Wife” va face lumină asupra poveștii lui Lloyd, o autoare și activistă feministă care a luat parte la mișcarea de reformă vestimentară, care a militat pentru a permite femeilor să se îmbrace în haine confortabile, și nu în ​​rochiile victoriene ale epocii.

Constance s-a căsătorit cu Wilde în 1884 și cei doi au avut doi fii. Cu toate acestea, după ce Wilde a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru homosexualitate, care era încă ilegală la acea vreme (avea să fie dezincriminată doar în Anglia și Țara Galilor în 1967), Lloyd s-a mutat în Elveția împreună cu copiii lor și i-a îndepărtat de scriitor.

„An Ideal Wife” va marca continuarea lui Hyde la „Good Luck to You, Leo Grande”, în care au jucat Emma Thompson și Daryl McCormack, și a avut premiera virtuală la Sundance. Debutul lui Hyde, „52 Tuesdays”, a câștigat cel mai bun regizor la Sundance și a câștigat un premiu Crystal Bear la Berlin.

Continuarea AICI