Magic News

Cum au sărbătorit Justin Timberlake şi Jessica Biel 10 ani de căsătorie

Justin Timberlake şi Jessica Biel au sărbătorit zece ani de căsătorie, prilej cu care cei doi şi-au reînnoit jurămintele în Italia.

Soţia artistului a dezvăluit câteva detalii despre acest moment emoţionant pe care l-au petrecut în Italia, ţară pe care cei doi o adoră şi unde s-au şi căsătorit. Justin şi Jessica revin în Italia ori de câte ori au ocazia, lucru care s-a întâmplat şi anul acesta.

S-au bucurat de peisajele superbe, de mare şi de soare şi şi-au oferit şi o amintire de neuitat: o ceremonie de reînnoire a jurămintelor după 10 ani de căsătorie. „De la reînnoirea jurământului nostru din această vară. În Italia, unde s-a întâmplat totul”, a scris Jessica Biel pe Instagram, crae apare într-o superbă rochie Giambattista Valli.

Cu ocazia acestei aniversări speciale, cei doi şi-au făcut declaraţii pline de iubire pe Instagram: „10 ani nu sunt de ajuns! Mă faci un soț și un tată mai bun în fiecare zi! Te iubesc atât de mult, om frumos! Întoarce-te la mine”, a scris Justin Timberlake, care a dezvăluit şi o serie de poze în care apare alături de Jessica.


La rândul ei, Jessica a publicat mai multe fotografii însoţite de mesajul: „Să fiu căsătorită cu tine este aventura vieții mele! Întoarce-te la mine, iubitule, întoarce-te la mine!”


Cuplul este împreună din 2007 şi după o scurtă despărţire în 2011, cei doi s-au logodit, iar pe 19 octombrie 2012 s-au căsătorit în Italia. Împreună au doi băieţi, Randall, născut în 2015 şi Phineas, care a venit pe lume în 2020.