Magic News

Gestul de mare cavaler al lui Sir Rod Stewart pentru o familie din Ucraina

Sir Rod Stewart a făcut recent un gest de mare cavaler, titlu pe care îl poartă, şi pe care s-a gândit să îl onoreze în cel mai frumos mod.

Artistul în vârstă de 77 de ani, tată a 8 copii, a închiriat o casă în Berkshire pentru o familie de 7 membri originară din Ucraina şi achită toate cheltuielile.

“Cuvintele nu pot descrie ceea ce vedem la televizor. Bombardarea copiilor nevinovați, bombardarea spitalelor și a locurilor de joacă. Nu doresc asta nimănui. Acesta este răul, răul pur”, a spus Rod Stewart.

Rostylsav și Olena, părinţi a cinci copii cu vârste între 2 şi 17 ani, sunt cuplul din Ucraina care a primit ajutor din partea artistului. Familia a ajuns în Marea Britanie fără să vorbească engleză, însă este „drăguță... și atât de politicoasă” și „toți sunt foarte recunoscători”, a dezvăluit Sir Rod.

„M-am gândit: „Sunt cavaler, mi s-a dat această onoare de a fi cavaler datorită lucrurilor pe care le-am realizat în viața mea și a activității de caritate pe care am făcut-o de-a lungul anilor. Dar trebuie să fac ceva acum. Sunt cavaler, ar trebui să-mi folosesc puterea pentru a face ceva pentru oameni”, a mai spus Rod Stewart.

Artistul a închiriat trei camioane pline cu provizii pentru refugiați și le-a trimis în Ucraina, de unde a luat 16 persoane pe care le-a dus în siguranță la Berlin. Rod Stewart începe o serie de concerte în Marea Britanie pe care le va dedica Ucrainei.