Magic News

8 seriale fantasy care te vor teleporta într-o altă lume

Dacă ești ca mine, atunci te-ai plimbat printr-un vid al existenței de când Game of Thrones s-a sfârșit în 2019, deși știai că există o mulțime de seriale fantasy care nu au loc în Westeros.

Poate crezi că magia și creaturile mitice sunt doar pentru copii, însă cele mai bune seriale fantasy își creează extrem de rapid o bază generoasă de fani în toată lumea – pentru că sunt cu adevărat magnifice, bazate pe romane de succes și conceptul de escapism nu scapă niciodată industriei cinematografice.

Poftă de magie, mituri și aventură? Un serial fantasy bun poate acționa ca o evadare perfectă, lărgindu-ți orizonturile și permițându-ți să te pierzi într-o lume nouă, încântătoare. Uneori, trebuie să te lupți cu câțiva monștri, să faci niște vrăji și să descoperi câteva secrete. Așadar, iată toate cele mai bune seriale fantasy disponibile chiar acum pe platformele de streaming, pentru un binge watching magic în această toamnă:

8. Sweet Tooth 

Bazat pe seria de benzi desenate cu același nume, Sweet Tooth spune povestea unui tânăr hibrid om/cerb pe nume Gus, în timp ce se luptă să-și găsească locul într-un peisaj post-apocaliptic alături de protectorul său reticent, Big Man. Sezonul 2 va fi lansat oficial, așa că enjoy!

7. Outlander

Bazat pe cea mai bine vândută serie de cărți a Dianei Gabaldon, Outlander spune povestea unei foste asistente de luptă din al Doilea Război Mondial, a soțului ei ofițer MI6 și a incidentului de călătorie care o poartă în timp, în Scoția din secolul al XVIII-lea și în brațele unui războinic sexy din Highlandul scoțian. Sunem pregătiți pentru tine, sezonul 6!

Continuarea AICI