Magic News

Cum a salvat-o George Clooney pe Julia Roberts de depresie

Julia Roberts şi George Clooney s-au întors pe marile ecrane cu “Ticket to Paradise”, cel de-al patrulea film al lor.

Actriţa a revenit la comediile romantice care au consacrat-o şi a jucat dn nou alătur de Clooney, pe care îl mai avusese ca partener în “Ocean Elevan” sau “Money Monster”.

Într-un interviu pentru New York Times cei doi au povestit cum au acceptat proiectul şi au dezvăluit mai multe întâmplări de pe platourile de filmare din Australia. Clooney s-a gândit la Julia când a citit scenariul, iar actriţa a declarat că nu avea sens dacă ar fi jucat fără George, datorită chimiei dintre ei. “Avem o prietenie bine cunoscută de public”.

Filmările au reprezentat o provocare însă pentru Julia Roberts, care s-a trezit singură în Australia, fără familie lângă ea. La câţiva metri de ea, stătea George Clooney cu Amal şi cei doi copii ai lor, Ella şi Alexander. George a refuzat să îşi vadă prietena stand singură, aşa că în fiecare dimineaţă Julia lua micul dejun cu ei.

“Familia Clooney m-a salvat de singurătate şi de depresie”, a povestit Julia, care nu a mai stat niciodată atât de mult timp departe de familia ei.