Magic News

Interviurile KIMARO 2022, seara „Magic Sunsets” - Holograf: „Cea mai mare magie e publicul”

Trupa Holograf a susținut un show fantastic în seara „Magic Sunsets” din cadrul KIMARO 2022.

Prima noapte de KIMARO 2022, festivalul organizat de Kiss FMMagic FM și Rock FM, în Parcarea Plajei Modern de la Marea Neagră, a început în forță, cu foarte multă muzică bună LIVE, datorită artiștilor care au urca pe scenă, 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf

Peste 5000 de oameni au fost prezenți la malul mării să se bucure de seara magică și să cânte alături de trupele lor preferate, iar distracția nu s-a terminat. Astăzi urcă pe scenă Spike, Antonia, Delia și Voltaj, la Kiss Energy, iar pe 14 august, Lupu’ cel Rău, Bucovina, Bosquito și Timpuri Noi urcă pe scenă pentru show-uri de neuitat sub semnul Rock Nights

Magic Sunsets” s-a încheiat cu un concert memorabil Holograf, iar publicul a cântat la unison cu artiștii piese cunoscute precum „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Cât de departe”, „Primăvara începe cu tine” sau „Și băieții plâng”. Este una dintre cele mai iubite trupe din România, iar rugămințile oamenilor de a-i auzi la bis după bis au stat drept confirmare.


Înainte de a urca pe scenă, Liana Stanciu de la Magic FM, dar și Cristi Neacșu de la Kiss FM, au stat de vorbă cu trupa Holograf despre magia muzicii, dar și motivul pentru care au ales să facă asta.

Dan Bittman a povestit plin de entuziasm despre cum s-a bucurat că a văzut-o pe Theo Rose (care a fost invitată specială pe scena festivalului), în timp ce basistul Iulian Vrăbete a povestit despre cât de mult se bucură de faptul că muzică a evoluat și că există atât de multe curente, de unde oamenii pot alege ce-și doresc.

La capitolul „magie”, solistul Holograf a adus în discuție publicul:

„Intri pe scenă și dintr-o dată totul se schimbă. Cea mai mare magie e publicul. Când am intrat pe scenă am uitat cine sunt - e publicul și cu mine și ne luptăm acolo. N-am obosit niciodată să fac asta, e prea frumos.”


Întrebați dacă există un stil Holograf, „acel ceva” care i-a ținut relevanți atâta vreme, Dan a explicat:

„E bucuria de a cânta. Noi am fost oameni foarte sinceri pe scenă și publicul a simțit asta. Când urcăm pe scenă, nu urcăm să păcălim, asta ne face cea mai mare plăcere și de aici vine și succesul. Holograf e o stare, de mai bine de 40 de ani, dar și un exemplu, pentru cei care vor să se uite altfel la noi. Suntem acești cinci prieteni, care de zeci de ani urcă împreună pe scenă.”

Dan a glumit cu Liana și despre cum ar avea curajul să se urce pe o tiroliană și să cânte, dacă ar avea ocazia, iar lui Cristi Neacșu i-a răspuns relaxat și glumeț la întrebarea „de ce cântați”:

„Nici nu știu. De nebuni, în ultima vreme. Am stat doi ani de pomană și am zis să recuperăm anul ăsta.” 


La întrebarea „ce spune muzica ta despre tine”, Bittman a avut o explicație foarte cool:

„Faptul că suntem oameni liberi. De 40 de ani asta încercăm să le spunem și celor care ascultă. Să creadă în ei înșiși, să fie liberi și să trăiască frumos.”

Vezi întregul concert Holograf de la KIMARO 2022: