Magic News

KIMARO, sărbătoarea muzicii românești - Prima seară Magică la Constanța

Kimaro 2022 a debutat aseară în parcarea Plajei Modern din Constanța cu Magic Sunsets, în fața a mii de spectatori care s-au bucurat de sărbătoarea muzicii românești, într-un eveniment organizat de posturile de radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM.

Peste cinci mii de spectatori s-au distrat pe unele dintre cele mai frumoase hituri românești aseară, la KIMARO.  Evenimentul pentru care Kiss FM, Magic FM și Rock FM și-au dat mâna a debutat pe 12 august în parcarea Plajei Modern din Constanța în fața a de mii de oameni care au venit să-i audă pe 3 SUD EST, Bere Gratis și Holograf într-o seară magică și de neuitat, prezentată de Liana Stanciu, realizatoarea  matinalului MagicMorning.


Porțile festivalului s-au deschis la ora 18:00, moment în care fanii au început să ocupe spațiul transformat într-una dintre cele mai frumoase experiențe ale verii, încălzirea fiind asigurată de DJ Bogdan Popoviciu, începând cu 18:30.

Prima trupă vare a urcat pe scena KIMARO 2022 - Magic Sunsets a fost 3 SUD EST. Fanii lor au fost nerăbdători și pentru aproape o oră au cântat fiecare vers alături de cei trei artişti. Întreg spațiul de la malul mării a răsunat de hit-urile ultimilor 25 de ani, precum „Amintirile”, „De ziua ta” și „Vorbe Care Dor”.


Seara a continuat cu Bere Gratis, care a cucerit inimile publicului KIMARO cu un mega show. Artiştii au venit într-o formulă deosebită, cu o mulțime de muzicieni pe scenă, pentru a se asigura că unele dintre cele mai cunoscute piese românești prind viață așa cum se cuvine. În plus, Bere Gratis a avut și un invitat special: Theo Rose a urcat alături de ei pe scenă, într-un moment dedicat tuturor sărbătoriților din public - pentru că împreună au cântat single-ul „Ziua Ta”, colaborarea dintre tânăra artistă și trupă.


Seara nu se putea încheia altfel decât cu una dintre cele mai iubite trupe româneşti - Holograf. Publicul a cântat împreună cu trupa fiecare vers al fiecărui cântec și le-au cerut artiștilor bis după bis. Pentru o oră, parcarea Plajei Modern a răsunat de versurile cântate de corul publicului din „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Cât de departe”, „Primăvara începe cu tine”, „Și băieții plâng”.


A fost evident că Holograf a adorat publicul KIMARO, iar publicul și-a răsplătit trupa preferată pe măsură. Probabil cea mai iubită  piesă a serii a fost „Cât de departe", cântată și în recital și in bisuri.  

KIMARO 2022 s-a deschis astfel oficial cu concertele marca Magic FM, iar sărbătoarea muzicii românești continuă în parcarea Plajei Modern sâmbătă, 13 august, cu Spike, Antonia, Delia, Bad&Boujee și Voltaj și duminică, 14 august, cu Timpuri Noi, Lupul cel Rău, Bosquito și Bucovina.

Intrarea este liberă , însă pot fi cumpărate şi bilete sau abonamente VIP pentru o experienţă de festival  cu totul aparte.

În timpul festivalului publicul se poate bucura de zonele de food court și bar, special create. 

Este a treia ediție a festivalului care sărbătorește muzica românească organizat de cele trei posturi de radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM, precedentele ediții fiind extrem de bine primite de public