Magic News

KIMARO 2022: Cele mai frumoase melodii de la 3 SUD EST lansate în anii 2000

Sărbătoarea muzicii românești te invită la trei zile legendare de distracție.

În perioada 12-14 august ești așteptat la festivalul de la malul mării, KIMARO.

Kiss FM, Magic FM și Rock FM își dau mâna și prezintă KIMARO 2022: trei seri de neuitat, alături de artiștii tăi preferați, în Constanța. Concertele vor avea loc în Parcarea Plajei Modern, la malul mării, iar intrarea este liberă.

Abia așteptăm să ne bucurăm împreună de muzică, iar până atunci, pentru a te introduce în atmosferă, ți-am pregătit 6 piese semnate de 3 SUD EST, care îți vor aduce aminte de anii 2000. Trupa va urca pe scenă vineri, 12 august, în seara Magic, alături de Bere Gratis și Holograf. Care este piesa ta preferată de la 3 SUD EST?

PS: Dacă îți dorești să fii mai aproape de scenă şi de artiştii tăi preferaţi, poţi achiziţiona bilete sau abonamente VIP. Platforma VIP este un spațiu construit special, care-ți permite să vezi concertele de la înălțime, cu o vizibilitate mai bună la scenă.

De asemenea, de pe Platforma VIP ești mai aproape de artiști și beneficiezi și de bar propriu și canapele, plus alte surprize.

3 SUD EST- Amintirile

Când noi spunem 3SE, voi spuneți „Amintirile”! Melodia a fost lansată în anul 1999 și se găsește pe albumul Mileniul III. Europopul a reprezentat unul dintre cele mai iubite genuri muzicale la începutul anilor 2000, iar băieții din trupa 3 Sud Est au fost pe val. 


3 SUD EST- Te plac 

Cum vrei să-i spui unei tipe că o placi fără să-i spui c-o placi?! Îi dedici piesa asta! Generația 2000, vă simțiți deja nostalgici?


3 SUD EST- Iubire

„Iubire” s-a lansat în anul 2006 și face parte de pe albumul omonim. Melodia vorbește despre o iubire zbuciumată, tumultoasă, acea iubire care ne transformă în insomniaci.


3 SUD EST- Îmi plac ochii tăi

E cineva care să nu fi auzit măcar o dată piesa asta?! Cântecul a fost lansat în anul 2000 odată cu albumul omonim, iar ținutele băieților descriu perfect vibe-ul vremurilor de atunci.


3 SUD EST- Alături de îngeri

Grammy-ul pentru cea mai dramatică melodie din repertoriul trupei 3SE îi revină piesei „Alături de îngeri”. Acum dă-i play și încearcă să nu plângi!


3 SUD EST- E ziua ta

Ca să închidem topul într-o manieră optimistă, așa cum se face la orice petrecere aniversară, înceiem apoteotic cu tort și melodia „E ziua ta”.