Magic News

KIMARO 2022 - Laurenţiu Duţă (3 Sud Est), în direct la Magic FM - “Suntem cam singurii care am rămas dintre trupele dance ale anului 2000”

Ciprian Dinu a vorbit astăzi cu Laurenţiu Duţă despre KIMARO 2022, cel mai mare festival al muzicii româneşti, care se desfăşoară la Constanţa, între 12-14 august.

“Ne bucurăm foarte tare că acest festival se ţine încă o dată la Constanţa, oraşul nostru natal şi ne şi ne convine pentru că este foarte aproape... ne putem invita familiile, prietenii”, a declarat artistul. 

Trupa 3 Sud Est cântă pe 12 august, în seara #MagicSunsets şi va fi un moment cu totul special pentru cei trei artişti supranumiţi “regii muzicii dance în România” care sărbătoresc 25 de ani de activitate în muzica românească şi care au cel mai longeviv fan club.

“A fost un curent foarte puternic de trupe dance. Cred că suntem cam singurii care am rămas dintre trupele începutului anilor 2000… Exista şi o vorbă că trupele dance nu au termen de garanţie mai mare de 3 ani”.

Deşi trupa a avut o perioadă de 6 ani în care nu a cântat, sunt 8 ani de când s-au reunit, fac muzică şi susţin concerte. Laurenţiu a recunoscut că au fost destul de zgârciţi cu colaborările, cântând doar alături de INNA şi de Andra, dar se gândesc să cânte cu o altă artistă în viitor, poate chiar la următorul single. “Rămâne să ne gândim, avem nişte opţiuni”.

“Vă aşteptăm la KIMARO cu muzică bună şi atmosferă frumoasă”, a spus la final Laurenţiu.

Sărbătoarea muzicii românești de la Marea Neagră începe vineri, 12 august, cu Magic Sunsets – o seară cu un line-up îmbietor: 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf. Sâmbătă, 13 august, e timpul să te distrezi cu Spike,  Antonia, Bad &Boujee, Delia, Voltaj , într-o seară Kiss Energy! Duminică, 14 august, Lupu’ cel Rău, Timpuri Noi, Bosquito si Bucovina urcă pe scenă pentru show-uri de neuitat sub semnul Rock Nights.

Intrarea este liberă în toate cele trei seri ale evenimentului, însă poţi achiziţiona bilete sau abonamente VIP, care îţi permit să fii mai aproape de scenă şi de artiştii tăi preferaţi.