Magic News

KIMARO 2022 - Edi Petroşel (Holograf), în direct la Magic FM - “Veniţi-veniţi şi sigur nu o să fiţi dezamăgiţi. Va fi un regal!”

Holograf, una dintre cele mai iubite formaţii din România, cântă în weekend la #KIMARO, cel mai mare festival al muzicii româneşti.

Ciprian Dinu a vorbit astăzi în direct la Magic FM cu Edi Petroşel, omul care simte ritmul hit-urilor Holograf de la baterie. Acesta ne-a dezvăluit că trupa pregăteşte o piesă nouă care va fi lansată în curând, se numeşte “Sigur”, “certitudinea că viaţa este aşa cum ne-am dorit fiecare dintre noi să fie şi că vom merge înainte, indiferent de greutatile vietii", a spus artistul. 

Holograf celebrează 45 de ani de activitate, “e o viaţă de om, am stat împreună, am făcut muzică împreună şi după cum simt cred că vom mai avea încă mult timp de acum înacolo”.

Întrebat dacă există vreun secret al longevităţii trupei, Edi Petroşel a numit pasiunea şi educaţia, “cei 7 ani de acasă, am înţeles fiecare că trebuie să-i dai celui din preajma ta spaţiu, aer, libertate, nu constrângere…”

Holograf este trupa care are multe cântece de dragoste, mulţi oameni se identifică în piesele formaţiei. “Fără iubire nu se poate face nimic”, spune Edi Petroşel.

“Veniţi-veniţi şi sigur nu o să fiţi dezamăgiţi. Va fi un regal!”, a spus artistul despre show-ul pe care trupa il pregateste la KIMARO. 

Sărbătoarea muzicii românești de la Marea Neagră începe vineri, 12 august, cu Magic Sunsets – o seară cu un line-up îmbietor: 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf. Sâmbătă, 13 august, e timpul să te distrezi cu Spike, Antonia, Bad &Boujee, Delia, Voltaj , într-o seară Kiss Energy! Duminică, 14 august, Lupu’ cel Rău, Timpuri Noi, Bosquito si Bucovina urcă pe scenă pentru show-uri de neuitat sub semnul Rock Nights.

Intrarea este liberă în toate cele trei seri ale evenimentului, însă poţi achiziţiona bilete sau abonamente VIP, care îţi permit să fii mai aproape de scenă şi de artiştii tăi preferaţi.