Magic News

Festivalul Mamaia 2023 - Top 5 cele mai frumoase melodii de dragoste ale trupei Holograf

Evenimentul jubiliar va avea loc între 25-27 august 2023 și va aduce pe scena din Piațeta Perla din Mamaia cele mai sonore nume ale muzicii ușoare românești, alături de Orchestra Festivalului de Muzică Ușoară Mamaia, dirijată de Daniel Jinga. Celebrăm dragostea alături de trupa Holograf, care ne va cânta unele dintre cele mai frumoase melodii de iubire.

Holograf, una dintre cele mai longevive trupe româneşti, cântă vineri, 25 august, în prima seară de Mamaia 2023. Trupa a reuşit să câştige de-a lungul timpului inimile unui număr impresionant de fani cu un repertoriu în care se găsesc unele dintre cele mai frumoase cântece de dragoste.

Cu gândul la concertul Holograf de la malul mării, ne reamintim melodiile de dragoste ale trupei, pe care le-am cântat de atâtea ori, pe fundalul cărora ne-am îndrăgostit sau am trăit momente de neuitat.

„Ţi-am dat un inel”

Melodia de pe albumul „Supersonic”, lansat în 1998, este poate cea mai cunoscută melodie a trupei, inspirată de o poveste de dragoste de dragoste a solistului Dan Bittman.


„Cât de departe"

Piesa a apărut pe albumul „Love Affair” şi a fost cel mai difuzat cântec la posturile de radio între 2011 şi 2015.


„Vine o zi…”

Cântecul a apărut pe albumul „Holografica”, din anul 2000, şi a fost dedicată celor care au plecat prea repede din această lume, precum Ion Luchian Mihalea sau Valeriu Sterian.


„Ochii tăi”

A apărut inițial pe albumul „Holograf III” în anul 1988, însă cea mai cunoscută versiune este cea din 1996.


„Să nu-mi iei niciodată dragostea”

A fost lansată în anul 2000, pe albumul „Holografica”, considerat a fi cel mai reuşit, şi este nu doar unul dintre cele mai mari hit-uri Holograf, ci şi una dintre cele mai frumoase melodii româneşti de dragoste. Este piesa aleasă de foarte mulţi tineri pentru a dansa la începutul nunţii lor.


Centrul Cultural Județean Constanța prezintă Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia - trei zile de concerte și de recitaluri ale celor mai îndrăgiți artiști din muzica ușoară românească, momente speciale, numeroase surprize și premii pentru întreaga activitate, reunite sub semnul unei ediții jubiliare.

După 11 ani de absență ai festivalului lansat în urmă cu șase decenii, fanii muzicii ușoare vor fi răsplătiți cu o ediție aniversară, ce se va desfășura în perioada 25-27 august, de la ora 19.00, în Piațeta Perla din Mamaia, și va fi prezentată de Liana Stanciu și de Aurelian Temișan.