Magic News

“Pas în doi”, melodia de la Bere Gratis, este perfectă pentru dansul mirilor. Videoclipul a fost filmat la mare

Între 12 şi 14 august, Kiss FM, Magic FM şi Rock FM te invită la Constanţa, la KIMARo, cel mai mare festival al muzicii româneşti.

În prima seară este MagicSunsets, iar pe scenă urcă 3 Sud Est, Bere Gratis şi Holograf, trei dintre cele mai iubite trupe româneşti.

Dintre hit-urile Bere Gratis, abia aşteptăm să ascultăm în concertul de la malul mării, “Pas în doi”, melodie care a fost relansată în 2021 într-o nouă versiune.

Această baladă romantică este aleasă de mulţi îndrăgostiţi pentru dansul mirilor şi are un videoclip filmat pe plajă, în care protagoniști sunt Irina și Rareș.

“Unii dintre voi ați ales acest cântec pentru un moment special din viața voastră - dansul mirilor. Cum piesa nu avea un videoclip, ne-am gândit să-i facem unul care să ilustreze "acel pas în doi" de care vorbesc versurile. Filmat acum două veri, la malul mării noastre dragi, alături de o echipă minunată. În rolurile principale, Irina și Rareș. Dragi prieteni, "Pas în doi" într-o nouă versiune! Play, dance & share!" - Bere Gratis


“Superba piesa, am tot ascultat-o ani în șir, iar când am auzit varianta aceasta noua, am spus direct ca o voi dansa la nunta”, “Ador melodia asta. Este melodia mea şi a soţului, pe ea am dansat primul "vals" la nuntă, este melodia care transmite atât de multă iubire!”, “Este cel mai bun cântec care îl știu”, sunt câteva dintre comentariile faniilor.

Bere Gratis a debutat pe scena muzicala românească în 1998, fiind înființată de Mihai (Miță) Georgescu, Robert Anghelescu si Marius Dobre.

De-a lungul timpului, trupa a avut numeroase reprezentații de referință, concerte și spectacole care au marcat puncte din parcursul artistic al formației, lansând hit-uri precum: "Ce mișto", "Cea mai frumoasă fată", "Poveste de oraș", "Ce n-a văzut Parisul", "Pas în doi", "Două inimi", "Noapte caldă" și altele, având colaborări notabile cu artiști renumiți din industria muzicală românească: Sore, Shift, Lora, Amna și maestrul Gheorghe Zamfir.