Magic News

KIMARO 2022 - Bere Gratis şi cele mai frumoase colaborări: Giulia, Sore, Lora, Theo Rose, printre artistele care au cântat cu trupa

Bere Gratis cântă la ediţia de anul acesta a KIMARO, cele mai mare festival al muzicii româneşti, iar printre hit-urile care se vor auzi la malul mării vor fi şi câteva dintre colaborările de succes pe care trupa le-a avut cu Giulia, Sore, Elena Gheorghe, Lora sau Paula Seling.

Mai 2013 – Bere Gratis şi Giulia - “Două inimi”

Bere Gratis şi Giulia au lansat single-ul şi videoclipul "Două inimi", povestea a două suflete pereche. “Colaborarea cu Giulia este primul nostru featuring pe care îl promovăm. Ne face plăcere să colaborăm cu o artistă pe care o cunoaştem încă din perioada de început a trupei Bere Gratis şi suntem onoraţi că a acceptat participarea la single şi la videoclip”, spunea Miţă, Bere Gratis.


Septembrie 2014 – Bere Gratis şi Sore - “Noapte caldă”

Trupa lansa un single pop, cu accente romantic, într-o frumoasă colaborare cu Sore. “E un weekend în doi ce se petrece , o stare de visare, o evadare din cotidian. O ghicitoare despre viaţă, rostită într-un cadru romantic. Răspunsul rămâne o necunoscută, pentru că viaţa îţi oferă tot timpul surprize, indiferent de experienţa acumulată”, declara Bere Gratis.


Octombrie 2015 - Bere Gratis şi Mellina - “Până sus la cer”

Trupa a lansat alături de Mellina single-ul "Până sus la cer", la un an de la colaborarea cu Sore pentru hitul "Noapte caldă”. "Până sus la cer" ne aduce aminte că dacă muzica ne însoțește pretutindeni, vom fi cei mai fericiți, si că trebuie să fim „cuminti” pentru că în orice moment se poate ca dragostea să ne bată la ușă. Și toată lumea știe că iubirea te poate face să ajungi în al noualea cer. Compusă de către băieții din trupă, piesa "Până sus la cer" este exact genul de melodie care poate să fie motorul tău de energie pentru o toamnă poate prea melancolică.


Noiembrie 2015 - Bere Gratis şi Elena – “Iarna ne-a surprins îndrăgostiţi”

Bere Gratis lansa la Magic FM single-ul “Iarna ne-a surprins îndrăgostiţi” alături de Elena Gheorghe.


Iulie 2017 - Bere Gratis feat. Amna - “Cum e dragostea”

"Ne bucurăm de o nouă colaborare cu una dintre artistele foarte talentate din muzica romanească. Am ochit-o mai demult, dar acum a ieşit cântecul potrivit. "Cum e dragostea" vorbește despre "lupta" fiecaruia dintre noi cu un fenomen independent de voința noastră, acest lucru fiind valabil in ambele tabere, fete și băieți. Oricare dintre noi, oricat am incerca sa ne impotrivim, nu facem decat să mergem mai departe in cautarea relatiei care ne ofera vibratia cea mai frumoasa,dragostea. Implicit, dacă iubesti si esti iubit ai barometrul perfect al fericirii. Asa e viata oricui. Cine nu e de acord, e liber să incerce alte variante. Noua nu ne-au iesit" (Mihai Georgescu).


Noiembrie 2017 - “Îndrăgostiţi” alături de Paula Seling

"Ne-am întâlnit printr-o minune / Îndrăgostiți din altă lume..." cânta Bere Gratis, una dintre cele mai iubite trupe din România și Paula Seling, una dintre cele mai mari voci din țara noastră.

"Dacă spunem că iubirea face miracole este ca și cum am spune că viața bate filmul. A fi “Îndrăgostiți” înseamnă că există miracole în fiecare zi, pentru că în fiecare zi cineva iubește pe cineva și o și declară. Această întâlnire poate sparge orice barieră a lumii. Colaborarea cu Paula este una specială, chiar dacă am colaborat de multe ori cu ea. E o mare cântăreață, o artistă sensibilă și un om aparte. Profilul perfect pentru mesajul acestei piese și o bucurie de a cânta împreună după 20 de ani de carieră în care ne-am întâlnit de multe ori ca prima dată", spune Mihai de la Bere Gratis.


“Bere Gratis este una din trupele mele preferate, sunt bucuroasă că s-au gândit la mine pentru această colaborare. A fost dragoste la prima audiție, așadar înregistrările au „curs” foarte ușor pentru că m-am simțit inspirată. La filmări băieții au fost gentlemeni desăvârșiți, m-au făcut să mă simt ca o prințesă în Țara Minunilor. Abia aștept să văd cum va primi publicul meu această piesă specială”, a mărturisit și Paula Seling.

Aprilie 2018 - “La tine aş vrea să vină” feat. Lora

“La tine aș vrea să vin”, unul dintre hiturile cele mai iubite ale trupei, s-a relansat, după 15 ani, împreună cu Lora. “Succesul mare de atunci al piesei ne face să credem că și reinterpretarea de acum va fi la fel de bine primită. Povestea cântecului poate fi spusă oricarei generații pentru că iubirea, printr-o simplă întâlnire, poate schimba vieți. Am fost plăcut surprinși când i-am propus Lorei acest duet, ea mărturisindu-ne că “La tine aș vrea să vin” este una dintre piesele ei preferate. Videoclipul a fost filmat în Cetatea Alba Carolina și lângă lacul Oașa. Tot ca un arc în timp, regia este semnată de Florin Botea, regizorul versiunii de acum 15 ani”, spune Mihai de la Bere Gratis.


Octombrie 2021 - Bere Gratis feat. Lora – “La ușa ta”

Trupa a colaborat din nou cu Lora, iar piesa este însoțită de un videoclip cu imagini din pelicula „Între chin și amin” regizată de Toma Enache, o poveste care i-a inspirat pe membrii trupei. <<„La ușa ta”, noul single Bere Gratis, este o piesă despre drumul pe care îl parcurge un om îndrăgostit până la persoana pe care o iubește. Indiferent de obstacolele pe care le întâmpină, dragostea trece peste orice. Este nevoie doar să existe și asta rezolva tot. Iar în această perioadă pandemică mulți oameni au trecut prin acest drum și la propiu și la figurat>>, spune Mihai Georgescu, vocea trupei.


Mai 2022 - Bere Gratis feat. @Theo Rose - "Ziua Ta"

Bere Gratis a colaborat pentru prima data cu Theo Rose, iar piesa vorbește despre celebrarea iubirii, un mesaj optimist și plin de însemnătate: "Și nu uita că ziua ta / E când iubești pe cineva".