Magic News

Brad Pitt, pe covorul roşu la Los Angeles cu “Bullet Train”. Parada vestimentară a actorului continuă

După Paris, Berlin şi Londra, Brad Pitt s-a întos acasă, în America, pentru a-şi prezenta cel mai nou film al său, “Bullet Train”.

La avapremiera de Los Angeles, actorul a continuat parada vestimentară începută în Europa şi a apărut pe covorul roşu într-un outfit verde.

La Paris, Brad făcuse senzaţie cu o vestimentaţie din in, în nuanţe pastelate, iar la Berlin a uimit audienţa când a apărut în fustă, motivând că a făcut această alegere datorită brizei.

Pentru Los Angeles, Brad a mizat pe pantaloni şi sacou în tonuri de verde, un tricou lejer turcoaz şi o pereche de pantofi sport de culoare galbenă, din colecţia Adidas&Gucci despre care s-a vorbit mult pe reţelele sociale.

“Bullet Train” este o adaptare a romanului scris de Kotaro Isaka şi a intrat deja în cinamtografe. Cinci asasini se îmbarcă în același tren ultra-rapid care călătorește între Tokyo și Morioka, având pe traseu doar câteva opriri. Fiecare dintre cei cinci realizează curând că misiunea sa are ceva în comun cu ale celorlalți. Filmul este regizat de David Leitch, cel care a semnat regia şi pentru “Deadpool 2”, iar Brad joacă rolul lui Coccinelle, un asasin hotărât să ducă la bun sfârşit noua misiune.