Magic News

Concertul Vama la Arenele Romane de pe 29 iulie, reprogramat în noiembrie la Sala Polivalentă

Trupa Vama anunță că va reprograma concertul extraordinar care trebuia să aibă loc vineri, 29 iulie, la Arenele Romane din București.

Programul extrem de încărcat al solistului Tudor Chirilā, cu turneul piesei „Visul American”, filmări la „Vocea României” și multe alte proiecte l-au adus pe acesta în situația de a intra în pauză vocală și recuperare. Ceea ce trebuia să fie cel mai mare concert Vama din această vară nu mai poate avea loc săptămâna aceasta, la Arenele Romane, urmând a fi reprogramat în luna noiembrie, la Sala Polivalentă, într-o dată ce va fi anunțată cât mai curând.

„Nu e deloc ușor pentru mine să anunț că reprogramăm și concertul din 29 iulie de la Arenele Romane. Dar e mai bine să reprogramăm decât să anulăm. Așa că anunțăm mutarea concertului din 29 iulie in luna noiembrie la Sala Polivalentă. Ziua exacta o vom anunta cat mai curand. Recuperarea mea vocală nu a decurs conform aștepărilor. Pentru o revenire vocală completă e nevoie de măsuri și resurse medicale suplimentare. De aceea, până la finalul lui septembrie voi putea susține doar câteva concerte cu o durată redusă și un playlist selectat în funcție de capacitățile mele actuale. Vom încerca să facem unul sau două concerte, apoi voi estima ce pot face în continuare până la recuperarea totală”, a declarat Tudor Chirilă.

Trupa Vama este compusă din Tudor Chirilă - voce, Eugen Caminschi - chitară, Gelu Ionescu - claviaturi, Lucian „Clopo” Cioargă - tobe şi Dan Lucian Opriș - bas.

Concertul Vama este organizat de Media Group Services International. Biletele cumpărate rămân valabile pentru noua dată. Fanii care nu pot veni la evenimentul din noiembrie sunt rugați să folosească www.iabilet.ro/retur pentru a-și recupera contravaloarea biletelor plătite.