Magic News

Emilia Clarke - Cum arată viaţa pentru Daenerys din “Game of Thrones” după două atacuri cerebrale

Emilia Clarke a povestit în emisiunea “Sunday Morning” cum arată viaţa ei după două atacuri cerebrale prin care a trecut în 2011 şi 2013.

Actriţa ar fi putut muri oricând şi se consider fericită să poată vorbi coerent să îşi poată trăi viaţa în mod normal. “Fac parte din acea mica, foarte mică minoritate care poate supravuieţui un astfel de accident cerebral”.

O mică cicatrice în spatele urechii îi aminteşte de accidentele cerebrale şi de faptul că îi lipseşte o parte din creier: „Lipsește o porțiune deloc mică. Ceea ce mă face mereu să râd...Practic atacurile cerebrale, duc la pierderea unei bucăți din creierul tău imediat după ce acesta nu primește sânge timp de o secundă”, a declarat ea. „Așa că sângele găsește o altă rută să treacă, dar apoi orice bucățică lipsă este pierdută”, a adăugat actriţa.

Clarke a vorbit și cât de înspăimântătoare și dureroase au fost aceste experiențe. „A fost cea mai atroce durere. A fost incredibil să am 'Game of Thrones' să mă pună pe picioare și să îmi ofere un scop”.

Actriţa britanică în vârstă de 35 de ani evocase deja în 2019, în “The New Yorker” primul său accident care s-a produs la sfârşitul primul sezon din serialul GOT. „Îmi puteam vedea viața în față și nu merita trăită. Sunt o actriță. Trebuie să îmi pot aminti replicile. Acum nu îmi puteam aminti nici măcar numele”, spunea ea.