Magic News

Brad Pitt a sedus Parisul la avanpremiera filmului “Bullet Train”

Brad Pitt a ajuns la Paris unde a avut loc avanpremiera filmului “Bullet Train”, iar fanii s-au înghesuit să îşi vadă idolul.

Evenimentul a avut loc la Grand Rex, iar prezenţa lui Brad Pitt în capitala franceză nu a făcut decât să mai crească cu câteva grade temperatura şi aşa mare, scrie Paris Match.

Îmbrăcat într-un costum din in în tonuri pastel şi cu ochelari de soare, Brad a pozat având ca fundal Tour Eiffel. Alături de el s-a aflat şi tânara actriţă Joey King, dar şi Aaron Taylor-Johnson şi Brian Tyree Henry. Toţi cei prezenţi la avanpremiera au vorbit despre modul în care au lucrat cu Brad Pitt, fiind extrem de fericiţi că au avut această ocazie.

Brad Pitt a dezvăluit recent că suferă de prosopagnozie, o afecţiune neurologică care se referă la un deficit sever în ceea ce priveşte recunoaşterea feţelor persoanelor familiare. Cauza poate fi un proces degenerativ precum maladia Alzheimer. Prosopagnozia poate afecta relaţiile interpersonale, cariera, interacţiunea socială şi conduce chiar la depresie. Tratamentul implică dezvoltarea altor strategii de recunoaştere a oamenilor, precum concentrarea asupra vocii lor.

Pentru Brad urmeaza''Babylon'', regizat de Damien Chazelle (''La la land''), care va fi plasat în epoca de aur a Hollywood-ului, iar actorul o va reîntâlni pe Margot Robbie, cu care a jucat şi în filmul lui Tarantino, "Once upon a Time in Hollywood", care i-a adus Oscarul. 

“Bullet Train” este o adaptare a romanului scris de Kotaro Isaka şi va intra în cinematografe la finalul lunii iulie. Este regizat de David Leitch, cel care a semnat rega şi pentru “Deadpool 2”, iar Brad joacă rolul lui Coccinelle, un asasin hotărât să ducă la bun sfârşit noua misiune.