Magic News

Secretele de frumuseţe şi sănătate ale lui Jennifer Aniston. Cele trei lucruri esenţiale pentru ea

Jennifer Aniston a dezvăluit într-un interviu pentru Harper’s Bazaar câteva dintre ritualurile ei de frumuseţe şi sănătate.

Întrebată despre primele gesturi matinale, actriţa a vorbit despre meditaţia pe care o practică la începutul fiecărei zile. În fiecare dimineaţă meditează timp de 20 de minute, lucru care îi permite să rămână cu picioare pe pământ, să nu intre în panică atunci când lucrurile par să scape de sub control.

După acest moment, Jennifer iese la plimbare cu câinii ei şi bea o cafea şi abia după aceea se uită în telefon. Nevoia de deconectare a apărut o dată cu pandemia care “ne-a permis să facem o pauză pe care niciunul dintre noi nu a făcut-o, să ne aşezăm cu noi şi să facem inventarul a ceea ce este cu adevărat important, a ceea ce contează”. Jennifer aminteşte cât de important este să fii indulgent cu tine şi cu corpul tău.

Actriţa este imaginea brandului Vital Proteins, o pudră proteică pe bază de colagen, iar într-un alt interviu pentru Elle, a dezvăluit şi ce mănâncă. În frigiderul său se găsesc tot timpul ţelină apio, castraveţi, afine şi lapte de migdale.

„Cand mă trezesc beau apă caldă cu lămâie, apoi un shake proteic sau mănânc avocado şi ouă, unul dintre mic dejunurile mele preferate”, a declarat Jen. „Adaug şi puţin ulei de cocos peste avocado. Uneori mănânc terci de ovăz sau omletă din albuşuri de ou”. La prânz mânâncă proteine şi legume, iar cina arată la fel ca prânzul. Ca gustări alege afinele, shake-ul cu lapte de migdale sau merele cu unt de arahide.

„La modul general, lucrurile fără de care nu pot trăi sunt căţeii mei, nutriţia adecvată şi somnul”, a spus Jennifer despre cele trei lucruri esenţiale din viaţa ei.