Magic News

Eva Longoria şi-a dezvăluit secretele de frumuseţe

La 46 de ani, Eva Longoria străluceşte pur şi şimplu, actriţa find într-o formă fizică perfectă. Fosta “Nevastă disperată” şi-a dezvăluit ritualul de frumuseţe şi micile secrete care o ajută să arate atât de bine.

Eva se află pe coperta revistei "Women’s Health" unde îşi etalează silueta, ale cărei secrete le spune fără reţinere: o alimentaţie controlată, crema de protecţie solară şi mult-mult sport.

Actriţa a adoptat postul intermitent şi încearcă să facă pauză de opt ore între mese. La micul dejun bea o cafea neagră, după care face sport şi urmează micul-dejun pe care îl pregăteşte pentru familie. Eva are un băieţel, Santiago, iar la micul dejun îşi răsfaţă familia cu ouă cu avocado sau fasole verde gratinată pe care o serveşte pe tortillas preparate în casă. Prânzul constă în peşte, pui sau vită cu legume, un meniu pe care îl are şi seara, dacă nu este tentată de o supă copioasă.

Eva evită zahărul, mai ales că nu îi plac dulciurile sau cioclată, şi de asemenea, nu îi place deloc pâinea.  

Actriţa face sport zilnic, iar exerciţiile le parctică adesea pe o mică trambulină, pe care sare între 30 şi 45 de minute. „Fac multe exerciții fizice și oamenii cred că este pentru că vreau să slăbesc. Sincer, este pentru sănătatea mea mentală”, spune ea. „Apreciez foarte mult să am această oră doar pentru mine, îmi pun căștile, pun puțină muzică și mă simt în viață, parcă îmi limpezește mintea.” 

E important pentru ea să se mişte zilnic, iar atunci când trebuie să plece undeva, imediat cum aterizează iese la plimbare.

Iar secretul său de frumuseţea este crema solară, pe care o aplică de mai multe ori pe zi.„Secretul meu de frumusețe numărul unu despre care spun tuturor este crema solară”, spune ea. „Folosesc protecție solară probabil de trei ori pe zi. O aplic dimineața când mă trezesc. Îmi fac antrenamentul și o aplic din nou. Ies în timpul zilei și când mă întorc o pun la loc.”

Ea a dezvăluit că are multe fire de păr alb, iar pe perioada izolării a aplicat un spray de păr colorat. Apoi a realizat că nu este pregătită să umble cu părul nevopsit. Un alt lucru esenţial pentru ea este manichiura. „Îmi fac mereu manichiura, îmi tai cuticulele. Este un pic ca „timpul meu”, este un fel de îngrijire de sine. Am observat că atunci când făceam asta în mod regulat, unghiile mi-au crescut sălbatic. Această întreținere stimulează o creștere mai sănătoasă”, a mai spus ea.