Magic News

Toma, băieţelul adoptat de Horia Brenciu, a împlinit 8 ani. Mesajul “celui mai norocos tată de pe pământ”

Toma, băieţelul pe care Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu, l-au adoptat de foarte mic, a împlinit 8 ani.

Artistul a scris un mesaj emoţionant, însoţit de o fotografie cu Toma, care are parte de o familie minunată cu doi părinţi atenţi şi iubitori şi trei surori care îl adoră.

„De 8 ani, de fiecare dată când vin acasă, la geamul de la intrare, mă așteaptă ochii ăștia minunați! După ce intru, primesc și o îmbrățișare! Astea sunt tot atâtea motive să lupt și să iubesc și să mă simt în continuare cel mai norocos tată de pe pământ! Toma, iubirea mea, la mulți ani!”, a scris Horia Brenciu pe Instagram.

„De 8 ani sunt cea mai fericită mamă a celui mai minunat băiat. A patra minune din viața mea! La mulți ani, Toma!”, a scris Alice Dumitrescu.

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu s-au căsătorit în 2014, după 8 ani de relaţie. Cei doi sunt părinţii Minei, iar Alice mai are două fete din relaţiile anterioare, pe Andreea şi pe Maria. Iar familia lor a devenit completă o dată cu adopţia lui Toma, un puşti frumos şi simpatic.

În 2016, chiar de Crăciun, artistul l-a prezentat pe Toma. „Toma este băiatul nostru. Are 2 ani și 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat și la fotbal și extrem de iubitor. Este dragostea noastră și a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare și ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina și Toma sunt de nedespărțit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat și-i mulțumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, spunea Horia atunci.