Magic News

Primele imagini din „Maestro”, drama biografică cu Bradley Cooper în rolul lui Leonard Bernstein

Bradley Cooper trece printr-o transformare radicală în drama sa biografică Netflix „Maestro”, care servește drept continuare regizorală a câștigătorului de Oscar „A Star Is Born”.

Cooper joacă în „Maestro” în rolul apreciatului compozitor de Broadway Leonard Bernstein, alături de Carey Mulligan care o interpretează pe soția lui Bernstein, Felicia Montealegre.

Primele fotografii de pe platoul de filmare lansate de gigantul streaming îl înfățișează pe Cooper alături de co-starul Carey Mulligan. Imaginile îl arată pe Bernstein la diferite vârste, cu un machiaj impresionant care îl înfățișează pe Cooper în rolul lui Bernstein la bătrânețe.

„Maestro” spune complexa poveste de dragoste dintre Leonard Bernstein și Felicia Montealegre Cohn Bernstein, o poveste care se întinde pe o perioadă de peste 30 de ani – aceasta începe atunci când cei doi se cunosc în 1946, la o petrecere, și continuă cu două logodne, o căsnicie de 25 de ani și trei copii: Jamie Bernstein, Alexander Bernstein și Nina Bernstein Simmons.

Continuarea AICI