Magic News

O nouă transformare spectaculoasă pentru Renee Zellweger

După ce s-a schimbat mult pentru a fi Bridget Jones şi Judy Garland, câştigătoarea de Oscar Renee Zellweger a apărut din nou complet transformată în primele imagini din serialul “The Thing About Pam”.

Actriţa joacă rolul celebrei Pam Hupp, condamnată la închisoare pe viaţă după ce i-a ucis pe Louis Gumpenberger, dar şi pe prietena ei, Betsy Faria.

Dacă pentru rolul din Bridget Jones, actriţa s-a îngrăşat cu adevărat, acum, la 52 de ani, ea poartă un costum special care îi aduce multe kilograme în plus.

Hupp a pledat nevinovată la acuzația că și-ar fi ucis și prietena, pe Betsy Faria, și că a încercat să-i însceneze crima soțului acesteia, Russell Faria. Acesta a executat patru ani de închisoare şi a fost eliberat ulterior, iar autorităţile cred că Betsy a fost ucisă chiar de Pam.

Cazul a fost comentat îndelung la vremea respectivă pe NBC, iar în 2019 a fost lansat şi un podcast despre subiect.

Pentru acest rol, Renee poartă şi o proteză nazală şi un machiaj încărcat pentru a semănă perfect cu femeia pe care o interpretează. De asemenea, actriţa redă perfect felul în care aceasta vorbeşte şi gesticulează, astfel încât nu o mai vezi pe Renee, ci pe Pam Hupp.