Magic News

Shakira, Ricky Martin, Kylie Minogue, la Cannes, la proiecţia filmului “Elvis”

Festivalul de film de la Cannes a continuat cu seara în care a fost proiectat filmul “Elvis”, în regia lui Baz Luhrmann, iar numeroase celebrităţi au defilat pe covorul roşu.

Austin Butler, cel care îl interpretează pe Elvis, regizorul Baz Luhrmann şi Tom Hanks, care joacă rolul agentului, au sosit la Cannes pentru proiecţia mult aşteptatului film despre Regele rock’n’rll-ului, peliculă aflată în afara competiţiei oficiale.

A fost ocazia perfectă pentru numeroase celebrităţi să defileze pe covorul roşu, la Cannes, unde şi-au făcut apariţia şi mulţi artişti. Shakira, Ricky Martin, Kylie Minogue au petrecut o seară de vis pe Croazetă.

Emmanuelle Béart a revenit la Cannes, iar alături de ea s-au aflat numeroase top modele: Kaia Gerber, Winnie Harlow, Isabeli Fontana, Petra Nemcova, Stella Maxwell, Izabel Goulart sau Adriana Lima. Printre ele şi românca Mădălina Ghenea, care a avut o rochie super sexy.

Sharon Stone se simte minunat la Cannes, iar actriţa a revenit pe covorul roşu pentru această proiecţie specială şi a făcut, din nou, show.