Magic News

Sharon Stone a făcut show pe covorul roşu, la Cannes

După ce şi-a câştigat celebritatea în 1992 cu “Basic Instinct”, film cu care a venit prima dată la Cannes, Sharon Stone iubeşte enorm festivalul, iar Cannes-ul o adoră.

De data aceasta, ea a venit în Franţa pentru a strange fonduri pentru Ucraina. Actriţa în vârstă de 64 de ani a fost minunată într-o rochie Dolce&Gabbana şi a asistat la avanpremiera filmului “Les Amandiers”, regizat de Valeria Bruni Tedeschi.

Sharon a făcut un devărat show, făcându-şi apariţia pe covorul roşu alături de Sam Webb şi Adam Senn, cele două modele cu care a lucrat la campania pentru brandul italian. Cei doi au ajutat-o să renunţe la trenă pentru ca ea să-şi continue seara în rochia mulată.

Alături de ea, pe covorul roşu şi-au mai făcut apariţia Isabelle Huppert, în verde, cu o ţinută Balenciaga, Carla Bruni, într-o rochie Saint Laurent, sau Isabelle Adjani, într-o ţinută alb cu negru, acceorizată cu o pălărie oversize.

Alicia Vikander şi Michael Fassbender s-au întors la Cannes după 7 ani pentru premiera filmului “Holy Spider”. În vârstă de 33 de ani, actriţa suedeză a strălucit într-o rochie Louis Vuitton, casă a cărei ambasadoare este. Alături de ea, a fost Michael Fassbender, partenerul său de viaţă de 8 ani. Un cuplu discret, cei doi s-au căsătoritîn 2017, iar anul trecut au devenit părinţi. Alicia şi Michael au ales să trăiască departe de Hollywood, stabilindu-se la Lisabona.