Make Life Magic

Ana Consulea: „Micile imperfecțiuni dau farmec vieții”

Despre pasiunea care transformă efortul în bucurie și despre cum poți face liniște ca să-ți auzi intuiția.

Ana Consulea este un tânăr antreprenor care continuă și dezvoltă un business de familie. Dacă asta vă face să vă gândiți că viața ei arată ca-n filme, nu vă înșelați deloc. Dar nu ca-n filmele cu copii răsfățați, al căror stres se referă, în principal, la ce ținută vor purta a doua zi. Mai degrabă ca-n filmele acelea care spun povestea unei cofetării unde fiecare ingredient are o istorie și fiecare prăjitură spune o poveste.

Ana a studiat cofetăria în Franța, la Școala de Cofetari din Montbeliard, unde a învățat meserie de la mari nume din cofetăria artizanală mondială. S-a întors în România în 2012, unde pune în valoare rețete de dulciuri vechi, românești și transpune gusturi precum cel al colivei ori al magiunului în înghețate fabuloase, croite pe sufletul și papilele românilor. A fondat braseria-cofetărie Zexe și gelateria Zelato. Muncește enorm și consideră că nu e un sacrificiu, ci o etapă asumată. I s-a explicat, încă din copilărie, că bogăția vine din lucrurile pe care știi să le faci și din oamenii pe care-i ai în viața ta. Cuvântul cheie pentru succesul ei este „empatie”, iar deciziile dificile le ia bazându-se pe intuiție. 

Descoperă în podcastul Magic People rețeta succesului unei femei care face prăjituri și înghețată din inimă. 

Magic People: Ana Consulea

Make Life Magic, 00:39:23

Mirela și Liviu Mihăileanu, fondatorii Asociației Tzuby's Kids. Despre adopție și destine schimbate în bine.

Make Life Magic, 00:44:36

Magic People: Ioan Mirea, medic psihiatru. Despre cum percepem, la nivel de societate, suferințele mintale.

Make Life Magic, 00:44:28

Magic People: Irina Chițu. Despre cum să organizezi banii casei și să profiți de dobânda cumulată pe care ți-o pot aduce economiile.

Make Life Magic, 00:49:58