Magic News

Declaraţia neaşteptată a Victoriei Beckham - “Femeile moderne nu-şi mai doresc să fie slabe”

Victoria Beckham are o nouă linie de îmbrăcăminte şi pentru a o promova a acordat un interviu revistei Grazia, în care a făcut declaraţii neaşteptate despre slăbit şi siluetă.

Creatoarea de modă, recunoscută pentru silueta sa foarte subţire, a declarat că a devenit demodat să îţi doreşti să fii slabă. “Cred că femeile de astăzi vor să fie sănătoase. Vor să aibă sâni şi fese”.

În 2021, familia Beckham a stat o perioadă la Miami, iar Victoria a fost frapată de cât de lipsite de inhibiţii sunt femeile de aici. “Erau multe femei cu forme care îşi etalau corpurile cu încredere. Atitudinea şi stilul lor sunt eliberatoare”, a spus Victoria care crede că fiica ei, Harper, va fi astfel inspirată.

Ea a creat noile haine din colecţia VB Body cu gândul la toate femeile cu forme. “Cu cât ești mai voluptuoasă, cu atât rochiile mele îți vor veni mai bine.”, a afirmat creatoarea de modă.

La 48 de ani, mamă a patru copii, Victoria continuă să afişeze o siluetă foarte subţire, pentru Grazia pozând în sutien, o fustă mini, un sacou descheiat şi o pereche de sandale cu toc.


Întrebată despre atenţia pe care o acordă propriului corp, ea a răspuns că este vorba despre maturitate. “Este vorba despre a şti cine eşti şi a fi fericit cu asta.” Fosta Spice Girls şi-a găsit propriul echilibru şi spune că atunci când eşti tânăr lupţi împotriva acestei armonii. “O dată cu anii, am ajuns la un nivel în care ştiu cum arată acest echilibru. Ştiu exact ce funcţionează în cazul meu”.

De curând, David, soţul ei, a dezvăluit marele scret al Victoriei, care mănâncă acelaşi fel de mâncare de 25 de ani: peşte la grătar şi legume la abur. „Sunt foarte sensibil la mâncare și vin”, a spus el. „Când gust un preparat bun, vreau ca toată lumea să guste. Din păcate, sunt căsătorită cu cineva care mănâncă același fel de mâncare de douăzeci și cinci de ani”.