Magic News

Victoria Beckham mănâncă acelaşi fel de mâncare de 25 de ani. David i-a dezvăluit secretul

Victoria Beckham are aceeaşi siluetă dintotdeauna, deşi fosta Spice Girls a adus pe lume patru copii şi nu mai este la prima tinereţe.

David Beckham i-a dezvăluit secretul în podcastul “River Table 4”, declarând că soţia lui mănâncă aceleaşi preparate de 25 de ani: peşte la grătar şi legume la abur.

Victoriei nu îi plac sosurile sau condimentele, iar David a mărturisit că nu a măncat acelaşi fel de mâncare cu ea din 1997, când s-au întâlnit.

Fostul fotbalist şi-a amintit că Victoria a avut o singură abatare, în urmă cu mai mulţi ani, când era însărcinată cu Harper. „A fost uimitor”, își amintește el. „A fost una dintre serile mele preferate. Nu știu ce a fost, dar știu că nu a mai mâncat de atunci.”

De cealaltă parte, David este un gurmand: „Sunt foarte sensibil la mâncare și vin”, a declarat el. „Când gust un preparat bun, vreau ca toată lumea să guste. Din păcate, sunt căsătorită cu cineva care mănâncă același fel de mâncare de douăzeci și cinci de ani”.

Victoria are 47 de ani şi un regim alimentar foarte strict. Ea nu mănâncă deloc carne roşie, alimente gătite cu ulei sau unt, preparate cu sos sau produse lactate. Singura ei plăcere este o felie de pâine prăjită cu puţină sare. De partea cealaltă, David profită şi savurează ceea ce îi place, mai ales când e singur acasă, cum s-a întâmplat când a trebuit să stea în carantină 5 zile după o călătorie în Italia. “Am mâncat două bucăţi de carne incredibile: un T-bone şi un wagyu”, pe care le-a însoţit de un vin roşu pe măsură.