Magic News

Prima apariţie publică a Prinţesei Charlene de Monaco după 15 luni de absenţă

Prinţesa Charlene a reapărut în public după ce a stat departe de evenimentele oficiale din cauza problemelor sale de sănătate.

Charlene a participat alături de soţul ei, Prinţul Albert II, şi de cei doi copii ai lor, Jacques şi Gabrielle, la Marele Premiu de Formula E, desfăşurat la Monaco.

A fost prima apariţie oficială a Prinţesei Charlene din ultimele 15 luni, după ce ea şi-a petrecut mare parte a anului trecut în Africa de Sud. La sfârşitul anului trecut a revenit la Monaco, dar, din păcate, starea sa de sănătate nu era una foarte bună şi a avut nevoie de câteva luni de recuperare într-o clinică din Elveţia.

Un specialist în limbaj corporal nu a dat însă veşti prea bune despre starea ei de sănătate. Îmbrăcată într-un costum gri, o creaţie Akris, brandul ei preferat, cu părul tuns scurt şi vopsit blond, Charlene a afişat un look rock şi sofisticat, însă are o expresie tristă a feţei şi o privire gânditoare.

Prinţesa stă în spatele fetiţei ei, ca şi cum ar vrea să o protejeze şi nu a stabilit niciun contact vizual cu soţul ei şi cu publicul, potrivit specialistului în limbaj corporal. “Singura comunicare verbală şi nonverbală pare să o facă exclusiv cu fetiţa ei”, a spus specialistul.

Pe parcursul anului trecut au existat mai multe zvonuri privind neînţelegerile din Charlene şi Albert.