Magic News

Andrew Garfield ia o pauză în carieră. Cum şi-a motivat Spiderman decizia

Andrew Garfield în vârstă de 38 de ani şi-a anunţat decizia de a face o pauză în carieră.

Actorul are deja multe filme în palmares şi crede că a venit momentul să se retragă o vreme din faţa camerelor de filmat. „Sunt, de fapt, foarte fericit și încântat să pot fi cu adevărat liniştit, mai puțin mobil și să îmi iau ceva timp pentru mine”, a spus el pentru revista americană People.

„Mi se pare un moment bun, mai ales după atâtea proiecte, atâtea apariții publice și după ce am dat atât de multă energie lucrurilor care mă pasionează atât de mult. Dar trebuie să îmi reîncarc bateriile pentru a putea continua într-un mod mai autentic”, a declarat Andrew. 

Andrew Garfield a recunoscut că a fost epuizat de cursa pentru premiile Oscar din ultimele luni. „Această campanie este ca o mașină de spălat. Am nevoie doar de ceva normalitate pentru puțin timp.”

Actorul are nevoie de odihnă si timp pentru el si prieteni. „Chiar și zborul în acest moment mi se pare complicat, vreau să mă întind, să nu mă gândesc la nimic, să urmăresc munca altora de la distanță și să fiu cu adevărat foarte drăguț. De asemenea, vreau să ascult muzică, să ies cu prietenii, să mănânc burgeri... Știi, să fii o persoană normală.”