Magic News

Sandra va face o pauză în carieră

Sandra Bullock a făcut un anunţ surprinzător pentru fanii săi, actriţa în vârstă de 57 de ani spunând că va face o pauză în carieră.

Ea se va consacra în continuare asupra a ceea ce o face fericită în acest moment şi anume să fie alătuiri de cei doi copii, Louis, de 12 ani şi Laila, de 10 ani.

“Îmi iau munca foarte în serios”, a mărturisit actriţa, care susţine că a fi actor presupune un angajament de 24 ore din 24 şi 7 zile din 7. “Îmi doresc să îmi dedic timpul familiei şi copiilor… Aici o să mă găsiţi pentru următoarea perioadă”.

Câştigătoarea Premiului Oscar în 2010 pentru rolul din “The Blind Side”, Sandra Bullock nu a dat nicio dată la care ar putea reveni la Hollywood. Probabil când cei doi copii vor fi adolescenţi.

Pentru moment, fanii o pot vedea in “The Lost City”, o comedie romantică în care actriţa îi ă replica lui Channing Tatum şi care va avea premiera în luna aprilie.

Sandra Bullock a vorbit în repetate rânduri despre experienţa sa de mama după ce i-a adoptat pe cei doi copii. De fiecare daă a spus că familia este prioritatea ei. “Tot ceea ce ni se întâmplă, rezolvăm ca o familie”, a mai spus actriţa.