Magic News

Victoria Beckham a împlinit 48 de ani. Ce declaraţie frumoasă a primit de la soţul ei!

Victoria Beckham a împlinit 48 de ani pe 17 aprilie, iar David Beckham, soţul ei, i-a făcut o declaraţie minunată cu această ocazie.

Fosta membră Spice Girls a postat o fotografie din copilărie, de la aniversarea sa de 9 ani. “Am impresia că a fost ieri. Aniversarea mea de 9 ani. La mulţi ani mie!”, a scris Victoria.


Ea a primit numeroase mesaje, din partea fiilor ei, a Evei Longoria, buna sa prietenă, a Emmei Bunton, fosta colegă de scenă, sau din partea Nicolei Peltz, nora ei.

Însă niciun mesaj nu se compară cu declaraţia primită de la David Beckham. Fostul fotbalist a postat o fotografie romantică, cu ei pe plajă, în timp ce se sărută la apusul soarelui şi a scris: “La mulţi ani soţiei, mamei şi femeii de afaceri incredibile. Să ai cea mai minunată zi de naştere pentru că o meriţi. Te iubim atât de mult!” David a publicat mai multe fotografii, printre care şi una cu ei în maşina pe care i-au dăruit-o lui Brooklyn Beckham cu ocazia nunţii lui: “Ar fi trebuit să păstrez această maşină!”, a scris el cu umor.


La rândul ei, Victoria a dezvăluit mai multe fotografii din ziua aniversării pe care a petrecut-o în compania soţului ei şi a copiilor lor, Romeo, Cruz şi Harper. “O zi de naştere foarte special cu familia şi prietenii apropiaţi. Va iubesc atât de mult!”