Magic News

Prinţesa Charlene a sărbătorit Paştele la Monaco. Primul portret oficial de familie de la revenirea ei

Prinţesa Charlene a sărbătorit anul acesta Paştele la Monaco, împreună cu familia ei.

Cu această ocazie, ea a dezvăluit şi un portret de familie, prima fotografie publicată de la imaginile din luna noiembrie când a revenit din Africa de Sud.

După ce Charlene a stat mare parte a anului 2021 în ţara natala din cauza unor probleme de sănătate, ea a revenit la sfârşitul anului trecut pentru scurt timp la Monaco. Era însă epuizată după mai multe intervenţii chirurgicale de natură ORL, iar pentru câteva luni a mers într-un centru de tratament din Elveţia pentru a primi îngrijire.

Charlene pare să îşi fi revenit, iar acum e din nou acasă alături de Prinţul Albert şi de cei doi copii, Jacques şi Gabrielle.Toţi patru au pozat în grădina palatului din Monaco, în apropiere de piscina familiei instalate de prinţul Rainier III, iar prinţesa a urat “Paşte fericit!”.

În timpul absenţei sale de la Monaco de anul trecut au existat mai multe zvonuri legate de neînţelegerile cuplului regal şi despre un divorţ iminent. Pe 12 martie, Palatul princiar a anunţat întoarcerea sa la Monaco, precizând că „următoarele săptămâni ar trebui să-i permită să-şi revină complet pentru a-şi putea relua treptat activităţile oficiale”.