Magic News

Al Pacino se întâlneşte cu fosta iubită a lui Mick Jagger, o tânără de 28 de ani

Al Pacino a fost surprins în compania noii lui iubite, o tânără care a avut o relaţie şi cu Mick Jagger şi a fost iubita lui Clint Eastwood.

Între Al Pacino şi Noor Alfallah este o diferenţă de vârstă de 53 de ani, Noor, în vârstă de 28 de ani având origini kuweitiene.

Cei doi au mers la un restaurant din California după ce au asistat la expoziţia pictorului Julian Schnabel. Alături de ei s-a aflat actorul Jason Momoa, care a dezvăluit mai multe fotografii pe Instagram.

Al Pacino şi Noor Alfallah au început să se vadă în timpul pandemiei. “Vârsta nu este o problemă, deşi el este mai bătrân decât tatăl ei. Ea s-a născut într-o familie bogată şi a mai avut relaţii cu oameni în vârstă şi bogaţi”, a declarat o sursă pentru Page Six. Printe iubiţii tinerei s-a aflat şi legendarul solist de la The Rolling Stones, Mick Jagger, idila dintre ei având loc în 2018.


“Vârsta nu contează pentru mine. Inima nu știe ce vede, știe doar ce simte. A fost prima mea relaţie serioasă şi a fost o perioadă foarte foarte fericită pentru mine”, spunea Noor.

Al Pacino a fost văzut în luna februarie dansând pe străzile din Beverly Hills, bucurându-se de viaţă şi de vremea frumoasă