Cea mai simplă prăjitură cu ciocolată după reţeta lui Guy Martin, Chef-ul cu 3 stele Michelin

Guy Martin, câştigătorul a trei stele Michelin, are o reţetă de prăjitură cu ciocolată extrem de simplă, uşor de făcut acasă de către oricine.

Share

Francezul care lucrează acum în Restaurantul Le GrandVéfour din Paris a dezvăluit această reţetă de desert adorat atât de copii câtşi de adulţi.

Secretul său constă în puţin ghimbir ras, care vapotenţa gustul de ciocolată, în timp ce restul ingredientelor sunt cele clasicepentru o astfel de prăjitură.

4 ouă

180 grame de făină

120 de grame de zahăr

20 de grame de unt

o lingură de cacao

180 de grame de ciocolată

ghimbir ras

Amestecaţi ouăle împreună cu zahărul, după careîncorporaţi făina şi cacaua. Amestecaţi bine, pentru a nu rămâne cocoloaşe.Adăugaţi ghimbirul ras, ciocolata topită şi untul moale.

Puneţi la cuptor, la 180 de grade, pentru 25 de minute.

Dacă v-a plăcut, puteţi descoperi şi alte reţete alecelebrului Chef, pe pagina lui de Instagram.

 

Share