În numele tatălui - Nicholas Collins, fiul lui Phil Collins, un star în devenire

Phil Collins a avut numeroase probleme de sănătate în ultima vreme, însă artistul a plecat în ultimul turneu cu trupa Genesis.

Share

Îl însoţeşte în concerte, Nicholas, fiul lui în vârstă de 20 de ani, care a trecut în locul lui la tobe şi promite să devină un star, la fel ca tatăl lui.

Extrem de slăbit din cauza diabetului, a pancreatitei, Phil Collins continuă la 71 de ani să cânte cu vocea lui extraordinară unele dintre cele mai cunoscute piese, însă, din păcate, nu mai poate cânta la tobe. Interpretul celebrelor cântece “Another Day In Paradise” şi “In the Air Tonight” nu a trebuit să îşi caute înlocuitorul prea departe, Nicholas, ful lui, fiind toboşar.

Nic este fiul artistului cu Orianne Cevey şi fratele vitreg al lui Lily Collins şi a început să cânte pe scenă alături de celebrul lui tată de la 15 ani, însă de câteva luni face parte din legendara trupă Genesis. Pasiunea pentru muzică o are de când s-a născut, Phil ţinându-şi des fiul pe genunchi când cânta la tobe. Când a împlinit 3 ani, o baterie în miniatură îl aştepta pe acest puşti în culisele concertelor susţinute de Phil Collins.

Nic şi-a petrecut adolescenţa la Miami, unde a cântat cu trupa lui, Better Strangers, tinerii artişti fiind inspiraţi de Led Zeppelin şi Black Sabbath. 

Genesis, una dintre cele mai de succes trupe mainstream ale anilor 80 a lansat 15 albume de studio, şase live, care au fost vândute în peste 100 de milioane de copii. Formaţia a fost prezentă în topuri cu piese ca „Invisible Touch”, „Turn It On Again” şi „In Too Deep”.

 

 

 

Tags
Share