Magic News

9 filme neconvenționale despre iubire

Luna iubirii este aici și cel mai probabil deja te gândești care este modul perfect pentru a sărbători cele două zile dedicate celebrării iubirii. Ei, bine, de ce să alegi ceva la care se așteaptă toată lumea, când poți să mergi pe un drum ceva mai realist de Valentine's Day?

Dacă formula clasică și romantică dintre doi oameni care se îndrăgostesc și trăiesc fericiți pentru totdeauna deja nu mai funcționează pentru tine, atunci ți-am pregătit o listă cu 9 filme pe care poți să le vizionezi în februarie, un mix perfect de povești relatable și autentice pentru ca Ziua Îndrăgostiților să fie cât mai neconvențională posibil, indiferent dacă ești într-o relație sau te bucuri de propria companie.

9. The Lobster (2015)

Acțiunea The Lobster, filmul regizat de Yorgos Lanthimos, are loc într-o lume distopică în care persoanele fără partener au 45 de zile pentru a găsi dragostea într-un mediu controlat înainte de a fi transformate într-un animal la alegerea lor. În această societate, se crede că compatibilitatea constă în asemănările fizice, o idee care revine într-un mod destul de tulburător spre sfârșitul filmului.

Colin Farrel joacă rolul unui bărbat care este rapid deziluzionat de sistem și pornește să se alăture unui fel de grup anti-romantic de locuitori ai pădurii, care au părăsit programul. Acolo, o întâlnește pe Rachel Weisz și se îndrăgostește, dar când se întâmplă o tragedie, este forțat să ia în considerare o alegere neobișnuită.
 
Continuarea AICI